مدیراجرایی صندوق جمعیت سازمان ملل‌متحد در پیامی به مناسبت روز مقابله باخشونت علیه زنان

مدیراجرایی صندوق جمعیت سازمان ملل‌متحد در پیامی به مناسبت روز مقابله باخشونت علیه زنان

مدیراجرایی صندوق جمعیت سازمان ملل‌متحد در پیامی به مناسبت روز مقابله باخشونت علیه زنان:
جامعه‌ای بر اساس احترام به حقوق بشر و تساوی حقوق زنان و مردان بسازیم

خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران

مدیر اجرایی صندوق جمعیت سازمان ملل‌متحد در بیانیه‌ای به مناسبت روز بین‌المللی «حذف خشونت علیه زنان» ‌٢5 نوامبر ‌٢٠٠٩/ چهارم آذر ماه با اشاره به این که تمام بخش‌های جامعه باید برای کرامت و رفاه زنان و دختران متحد شوند، گفت: اکنون زمان آن رسیده که جامعه‌ای بر اساس احترام به حقوق بشر و تساوی حقوق میان زنان و مردان بسازیم.

به گزارش سرویس «زنان» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، «ثریا احمد عبید» ـ مدیر اجرایی صندوق جمعیت سازمان ملل متحد ـ تصریح کرد: همه روزه زنان و دختران در معرض خشونت‌هایی چون خانگی، تعرض، خشونت‌های جنسی، قاچاق زنان و دختران، جنایات ناموسی، روش‌های سنتی آسیب‌رسان مانند سوزاندن عروس و ازدواج‌های زودهنگام و دیگر انواع خشونت‌های جسمی، روحی و ضد حقوق زنان قرار می‌گیرند.

وی خاطرنشان کرد: از هر سه زن، یک زن مورد ضرب و شتم،‌ اجبار به ارتباط جنسی یا تعرض به گونه‌های مختلف قرار می‌گیرد. ‌١6 روز تا روز حقوق بشر باقی مانده است و ما اجازه دهیم تا با کمک یکدیگر به فراگیرترین نوع خشونت پایان دهیم. این نوع از خشونت‌ها یا اصلا گزارش داده نمی‌شود و یا کمتر از تعرضات دیگر گزارش داده می‌شوند.

وی در ادامه افزود: اجازه دهید همگی به پا خیزیم و با صدای بلند خشونت علیه زنان را نفی کنیم.

مدیر اجرایی صندوق جمعیت سازمان ملل متحد ـ UNEDA ـ اضافه کرد: در این فراخوان عده‌ای از مردان پیشگام به رهبری «بان کی‌مون» ـ دبیر کل سازمان ملل متحد ـ به عنوان بخشی از نهضت اتحاد سازمان ملل متحد برای پایان بخشیدن به خشونت علیه زنان و دختران به ما پیوسته‌اند. من از رهبری و تعهد آنان در مورد حضور فعالانه مردان و پسران برای خاتمه دادن به بی‌عدالتی، ارتقای عدالت و حقوق بشر و همچنین پایان دادن به خشونت گسترده علیه زنان و دختران استقبال می‌کنم.

همه سیاستمدان، رهبران مذهبی و اجتماعی، پدران و همسران، برادران و پسران جوان می‌توانند به سهم خویش در حذف اشکال گوناگون خشونت علیه زنان ایفای نقش کنند.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: از قطع‌نامه‌های ‌١٨٨٨ و ‌١٨٨٩ اخیر شورای امنیت که تعهدات کشورها را در پاسخگویی به نیازهای زنان و دختران در مواقع درگیری و پس از آن تقویت می‌کند، استقبال می‌کنیم.

این قطعنامه‌ها بیانگر تعهد سیاسی برای حل و فصل خشونت جنسی و قاچاق آنان به عنوان مساله‌ای مربوط به صلح و امنیت به وسیله محکوم کردن خشونت‌های جنسی، درخواست نقش‌های قوی‌تر برای زنان در راه ایجاد صلح و اجباری کردن ماموریت‌های صلح‌بانان به منظور محافظت از زنان و دختران است.

گفتنی است، «ثریا احمد عبید» در ادامه اعلام کرد که تمام بخش‌های جامعه باید برای کرامت و رفاه زنان و دختران متحد شوند. اکنون زمان آن فرا رسیده است که جامعه‌ای بر اساس احترام به حقوق بشر و تساوی حقوق زنان و مردان بسازیم