در دادگاه‌های خانواده اعتقادی به حقوق زنان وجود ندارد

در دادگاه‌های خانواده اعتقادی به حقوق زنان وجود ندارد

هشدار مستشار دادگاه تجدید‌نظر:

در دادگاه‌های خانواده اعتقادی به حقوق زنان وجود ندارد



مجلس لایحه حمایت از خانواده که در قوه‌قضاییه مدون شد را در دستور کار قرار دهد/ مسوولان با بی‌تفاوتی از کنار رفتارهای تبعیض‌آمیز در مقابل زنان می‌گذرند/ مصادیق تبعیض علیه زنان را گزارش دهید تا دستورالعمل جدید صادر شود.


ایلنا: یک قاضی دادگاه گفت :هر چه سریعتر پرونده مربوط به لایحه حمایت از خانواده در مجلس باز شود تا به این وسیله بسیاری از ابهامات برطرف شود.
به گزارش خبرنگار ایلنا، یک قاضی در نشست تخصصی حقوق زنان و کودکان در فرآیند عدالت قضایی خطاب به معاون اول قوه قضائیه تاکید کرد: لایحه مربوط به حمایت از خانواده که در دوره ریاست قوه قضائیه پیشین تهیه شد می‌تواند در رسیدگی پرونده در دادگاه‌های خانواده تحول چشمگیری ایجاد کند اما متاسفانه این موضوع مدت‌ها است که در مجلس مسکوت مانده و اگرچه نیاز به اصلاح دارد اما باید هر چه سریعتر پرونده آن باز شود.
او افزود: متاسفانه زنان قاضی مشکل ارتقای شغلی دارند و این مسئله حس نامناسبی را در زنان قاضی ایجاد کرده است.
این قاضی تاکید کرد: در حوزه معاونت حقوقی از مجلس می‌خواهیم که لایحه فوق را دنبال کند و در تصویب لایحه حمایت از خانواده اقدام و برخی ابهامات را برطرف کند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، عارفه مدنی کرمانی مستشار دادگاه تجدیدنظر نیز با طرح سئوالی از معاون اول قوه قضائیه گفت:‌ تکلیف رفتار تبعیض‌آمیز بر علیه زنان در دادگاه‌های خانواده چه شده و چرا اغلب در دادگاه‌های خانواده اعتقادی به حق و حقوق زنان وجود نداشته و با بی‌تفاوتی از برخی مسائل می‌گذرند.
ابراهیم رئیسی معاون اول قوه قضائیه نیز در این ارتباط تاکید کرد: برای ارتقای شغلی زنان قاضی و متخصص اقداماتی را در دست بررسی داریم و در مورد رفتار تبعیض‌آمیز بر علیه زنان در دادگاه‌های خانواده نیز باید اعلام شود که همه مکلف به اجرای قانون بوده و در تمام حوزه‌ها و مسائل قانونی هیچ‌کس حق عبور از قانون را ندارد.
او افزود‌:دادگاه تجدید نظر حق استنباط شخصی و بی‌توجهی به قانون را ندارد و قاضی دادگاه باید محور کار خود را قانون قرار دهد و دور از هر گونه نفوذ‌پذیری، حتی نفوذ از هواهای نفسانی خود قانون را مد نظر قرار دهد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، معاون اول قوه قضائیه از این مستشار دادگاه تجدید نظر خواست تا اگر مصادیقی از تبعیض علیه زنان را سراغ دارند ارائه دهند تا چنانچه این روند در حال شیوع است مطابق با آن دستورالعملی صادر شود.